Special Nuts    
         
  Home     Het Verhaal     Missie     Producten     Uw concept     Contact    
 
   
     

Het verhaal

Vanuit onze jarenlange ervaring in food hebben we gekeken waar mogelijkheden zijn. We zagen dat er ruimte is in het supermarktkanaal voor een luxe noten- en rijstcrackerconcept. Na een voorzichtige start in Nederland, hebben we onze activiteiten met succes uitgebreid naar België en Duitsland.

Voor echt verse en lekkere pinda’s, noten en rijstcrackers hoeft de consument wat ons betreft niet meer naar de speciaalzaak. Special Nuts biedt hiervoor een totaalconcept wat aansluit bij de wensen van de consument. Door een pro-actieve aanpak hebben binnen relatief korte tijd meer dan 600 supermarkten in Nederland, België en Duitsland gekozen voor de producten van Special Nuts.

Dagelijks komen er nieuwe klanten bij en kiezen steeds meer consumenten voor echt lekkere verse noten. De hoge herhalingsaankopen geven het bewijs dat we op de juiste weg zitten. Ook hebben toonaangevende supermarktorganisaties gekozen voor een samenwerking, waar we best trots op zijn. We zien nog legio mogelijkheden die we kunnen benutten, daarom gaat u de komende tijd zeker meer van ons horen.


   
           
Wij leveren aan onder andere:         
           
Poiesz  Jan Linders  Carrefour  Edeka  MCD   
 
 
     
   
Hoor wat wij voor u kunnen betekenen! Bel: 0186-692852
   
 

Onze contactgegevens: Helling 30, 3371 EZ Hardinxveld-Giessendam. Telefoon: 0186 - 692 852